Suomalaisen makumaailman jäljillä

Miten Suomen historia ja luonto näkyvät ruoka- ja juomakulttuurissa? Mitä maailman onnellisimmassa maassa syödään? Opastetulla kierroksella Makuasioita-näyttelyssä tutustutaan suomalaiseen makumaailmaan ja kulttuuriin. Kierros sisältää kolme ruokamaistiaista ja kaksi juomamaistiaista (sienisalaatti ruisleivällä, riista/poromakkara, leipäjuusto lakkahillolla, alkoholiton lonkero ja kotikalja).   

Paikka: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Kesto: max 1,5 tuntia

Kieli: suomi, ruotsi tai englanti

Osallistujamäärä: 5-25

Hinta: 50 € / henkilö (sis. ALV)

Maksutapa: käteinen, kortti tai lasku

Tiedustelut: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi

Haku