Porkkanasta Picassoksi -yleisöpaja

Syö oma taideteoksesi! Sukella kanssamme taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Porkkanasta Picassoksi -työpajassa torstaina 29.1.2026 kello 16.30-18.30 saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera. Nappaa mukaan kaveri, kumppani tai tule ihan itseksesi viihtymään ja nauttimaan!

Rento työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Mitään erityistä taiteellista lahjakkuutta et tarvitse! Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen. Työpajan tarvikkeet toimittaa E. Ahlström Oy.

Ajankohta: To 29.1.2026 kello 16.30

Kesto: 2 tuntia

Kieli: suomi

Osallistujamäärä: max 10 osallistujaa

Hinta: 25 € per osallistuja, Museokortilla 20 € per osallistuja. Osallistumismaksu sisältää 5 € materiaalimaksun (ALV 14 %, muuten ALV 0 %: emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa). Hinta sisältää yhden hengen osallistumisen ruokataidepajaan, materiaalit ja pääsymaksun museoon.

Yleisöpajaan voit osallistua vain ennakkolipulla! Osta lippusi ennakkoon Holvi-verkkokaupasta.

Museokorttilaisen alennuksen saat käyttämällä Holvi-verkkokaupan maksun yhteydessä alennuskoodia ’museokortti’. Museokortti tulee leimata museon lipunmyynnissä ennen pajaa.

Järjestämme Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepajoja myös ryhmille tilauksesta.

Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi

Haku